De badkamerrenovatie van uw dromen

Lambrechts Franci bvba - Badkamer renovatie

Droomt u van een nieuwe badkamer? Installateur Franci Lambrechts zorgt voor een totale badkamerrenovatie in Reet op maat van uw wensen en noden. Ook voor een nieuwbouw maakt hij een badkamer volgens de regels van de kunst.

U krijgt een complete badkamerrenovatie zonder zorgen dankzij

  • kwaliteit van werk en materialen
  • hoge afwerkingsgraad
  • slechts één aanspreekpunt
  • persoonlijke begeleiding
  • samenwerking met binnenhuisarchitect

Een mooie en praktische badkamer

Een badkamer heeft u elke dag nodig. Daarom moet het mooi zijn. En het sanitair moet vlekkeloos werken. Doe dus beroep op een ervaren vakman om later problemen te voorkomen. Franci Lambrechts heeft de expertise in huis om uw volledige badkamerrenovatie perfect uit te voeren. Hij breekt ook de oude badkamer uit als dat nodig is.

Badkamerrenovatie van hoge kwaliteit

Franci Lambrechts biedt een totaalservice aan voor badkamerrenovatie, van ontwerp tot en met de plaatsing van het sanitair en de afwerking. Hij denkt met u mee over het hele plan en specifieke details. Uw hele badkamer is klaar binnen de afgesproken tijd. Het maakt niet uit of u in een gewone woning of in een appartement woont.

Meer weten over badkamerrenovatie

Heeft u plannen voor een badkamer? Of zoekt u nog inspiratie? Neem dan snel contact met Franci Lambrechts uit Reet voor uw badkamerrenovatie in de regio Antwerpen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte.